»Vi er i dialog med FDA, og det tager den tid, det tager,« siger styrelsesdirektør Thomas Senderovitz om Danmarks manglende FDA-godkendelse.

Senderovitz om manglende FDA-godkendelse: Jeg er ikke en person, der går og ærgrer mig Heller ikke i tredje bølge af FDA-godkendelser af europæiske lægemiddelstyrelser kom Danmark med. »Det skal nok lande, men det tager bare lidt tid,« siger direktør for Lægemiddelstyrelsen Thomas Senderovitz.

Kort inden sommerferien blev Danmark igen forbigået af det amerikanske lægemiddelmyndighed, FDA. For tredje gang inden for et år undlod FDA således at se Danmarks vej i forbindelse med amerikansk anerkendelse af europæiske lægemiddelstyrelser i forlængelse af den såkaldte EU-USA-anerkendelsesaftaler om gensidig anerkendelse af inspektioner Lægemiddelstyrelsens direktør, Thomas Senderovitz, tager dog forbigåelsen med oprejst pande. »Jeg er ikke en person, der går og ærgrer mig,« siger Thomas Senderovitz. Tager den tid, det tager Allerede i november 2017 godkendte FDA de første...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.