Steffen Thirstrup. direktør, NDA Regulatory Services

Den nye direktør skal være klar over den iboende konflikt med Sundhedsstyrelsen Når Lars Bo Nielsen til august overtager posten som direktør for Lægemiddelstyrelsen, venter der magtkampe med Sundhedsstyrelsen, stor politisk bevågenhed og en dagligdag, hvor der skal tjenes penge, forudser Steffen Thirstrup, tidligere chef i Lægemiddelstyrelsen. Men først og fremmest handler det om, at den nye direktør skal forstå samspillet mellem styrelsen og industrien.

Lars Bo Nielsen går i disse uger med hastige skridt mod en tilværelse som Lægemiddelstyrelsens nye direktør, efter han er blevet betroet posten i kølvandet på Thomas Senderovitz’ overraskende selvvalgte exit. Steffen Thirstrup, som har stor kendskab til Lægemiddelstyrelsen indefra efter at have spenderet otte år blandt andet som chef for afdelingen for godkendelse af lægemidler og kliniske lægemiddelforsøg, forudser flere store omvæltninger for den nye direktør. I dag arbejder Steffen Thirstrup som direktør i den svenskejede virksomhed NDA Advisory...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.