Lægemiddelstyrelsen: »De europæiske lande skal blive mere selvforsynende med medicin«
I en mail sender Lægemiddelstyrelsen en række svar på spørgsmål fra Dagens Pharma. Her skriver styrelsen, »at de europæiske lande skal blive mere selvforsynende med bl.a. medicin.« Styrelsen vil ikke oplyse, om afsenderen på dette og de øvrige svar kommer fra direktør Thomas Senderovitz (på billedet) eller fra en af cheferne under ham.

Lægemiddelstyrelsen: »De europæiske lande skal blive mere selvforsynende med medicin« På den anden side af corona-pandemien kommer industri og myndigheder til at diskutere forsyningskæder, oplyser Lægemiddelstyrelsen, der gerne ser et mere selvforsynende Europa. Lif er åben for at rykke produktionen tættere på under forudsætning af, at myndighederne skruer på rammevilkårene.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind