Lars Bo Nielsen
Foto: Jesper Balleby

Lægemiddelstyrelsens nye direktør: Vi skal skabe de bedste rammer for danskernes sundhed I sidste uge havde Lars Bo Nielsen første arbejdsdag i spidsen for Lægemiddelstyrelsen. Det er hans vision, at styrelsen skal sikre de bedste rammer for, at danskerne kan udleve deres ambitioner og drømme, og så vil han have personlig medicin og big data højere op på dagsordenen. Dagens Pharma mødte Lars Bo Nielsen før sommerferien til en snak om hans konkrete ambitioner forud for sin tiltrædelse.

Solen skinner fra en næsten skyfri himmel over havnebadet ved Aarhus Ø, hvor dristige vandhunde bliver trukket frem og tilbage af wakeboard-parkens stålwirer. Oppe på land serverer streetfood-boderne fish and chips, farverige drinks og baristakaffe, og for enden af den grå betonmole står de unge lystfiskere med blikket rettet stift mod horisonten. Flere steder på havnefronten tårner kranerne sig op. Den nye bydel er stadig under konstruktion, men aarhusianerne har allerede taget området til sig. Det er i midten af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind