Andreas Rudkjøbing

Lægeforeningen: En stærkere Lægemiddelstyrelse vil gøre det lettere at få EMA til Danmark Lægeforeningens formand Andreas Rudkøbing opfordrer staten til at opprioritere Lægemiddelstyrelsen. Det vil øge Danmarks chance for at få europæisk lægemiddelagentur til lander, vurderer han.

Danmark kunne helt klart øge sin chance for at blive værtsland for EMA ved at gøre Lægemiddelstyrelsen til en af Europas bedste. Det vurderer formand for Lægeforeningen Andreas Rudkøbing, der peger på, at ansvaret for, at det kommer til at ske, ligger hos den til enhver tid siddende regering. »Jeg er interesseret i at lægemiddelstyrelsen får de rammer og ressourcer, de har brug for, i forhold til at komme i toppen blandt lægemiddelmyndigheder i Europa, og her må jeg desværre konstatere,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.