Jesper Kjær
Jesper Kjær har i en årrække arbejdet med data hos Novo Nordisk, hvor han blandt andet har haft ansvaret for at udvikle nye metoder til innovation, data managementprocesser og implementering af kunstig intelligens og robotteknologi i data management.

Ny rapport om faldgruber i kunstig intelligens: Nye anbefalinger er top-relevante Så længe der ikke findes retningslinjer for brugen af kunstig intelligens, har medicinalindustrien ikke noget at navigere efter, når de bruger teknologien. Det kan åbne for en forkert brug, fortæller enhedschef i Lægemiddelstyrelsen Jesper Kjær, der har været medforfatter på en ny rapport om emnet.

I en ny rapport om brugen af kunstig intelligens kaster den internationale sammenslutning af lægemiddelagenturer (ICMRA) lys over de mange udfordringer, der er forbundet med den stigende brug af kunstig intelligens inden for lægemiddeludvikling, lægemiddelovervågning og behandling. Så længe man fra de regulatoriske myndigheders side ikke tager stilling til noget, er det i den grad uafklaret, og derfor er det top-relevant, at man tager stilling Jesper Kjær, enhedschef, Lægemiddelstyrelsens dataanalysecenter (DAC) I rapporten, som blev offentliggjort i mandags, lister organisationen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.