Jesper Kjær
»Finansieringen er der. De rigtige folk er der. De rigtige prioriteter er der. Så nu er det bare at bruge tiden på at løfte i flok,« siger Jesper Kjær, der er formand for EMAs styregruppe for big data, om den arbejdsplan, enheden præsenterede i sommer.

Dansker i front for EMA-styregruppe: Vil forkorte europæisk sagsbehandlingstid Ved hjælp af en systematisk brug af big data vil enhedschef i Lægemiddelstyrelsen Jesper Kjær, der også er formand for EMA’s big data-styregruppe, sikre, at effektiv og sikker medicin kommer hurtigere ud til europæerne.

Jesper Kjær, der er formand for EMA’s big data-styregruppe, tøver ikke med at understrege vigtigheden af EMA’s strategi for big data-arbejdet 2022-2025. Ideelt set håber vi på, at vi selv kan finde svar på nogle af de spørgsmål, der ellers måtte opstå, og dermed kan godkendelsesprocessen blive kortere Jesper Kjær, enhedschef, Lægemiddelstyrelsen »Arbejdet skal grundlæggende set højne patientsikkerheden i EU,« siger Jesper Kjær, der desuden er enhedschef i Lægemiddelstyrelsens dataanalysecenter. Sammen med sin medformand, briten Peter Arlett, der tidligere har...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.