På få år har Lægemiddelstyrelsen på flere parametre gjort pæne fremskridt, siger vicedirektør Jakob Cold. Han fortæller, hvordan brugen af big data kan forbedre styrelsens rådgivning af industrien.

Lægemiddelstyrelsen: Sådan rådgiver vi industrien bedre i fremtiden Lægemiddelstyrelsen er rykket tæt på ambitionen om europæisk topklasse, viser ny analyse. Der er dog stadig plads til forbedringer bl.a. i forhold til big data, fortæller vicedirektør.

Lægemiddelstyrelsen gør det overordnet godt, men bør forbedre sig yderligere på flere områder, hvis det fulde potentiale skal indfries. Sådan lyder konklusionen på en ny interessentanalyse, som Lægemiddelstyrelsen har lavet på baggrund af svar fra 19 respondenter blandt patientforeninger, virksomheder og myndigheder.  Overordnet er tilbagemeldingerne fra interessenterne positive, fortæller Jakob Cold, vicedirektør i Lægemiddelstyrelsen.  »Analysen viser en stor anerkendelse af, hvor langt vi er kommet i forhold til at være i europæisk topklasse. Vores sagsbehandlingstider er faldende, og på en...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.