Frederik Grell Nørgaard har sammen med sine kolleger i Lægemiddelstyrelsen stået bag skabelsen af Europas første vejledning på området for decentrale forsøg. Den er nu blevet opdateret med justeringer og lempelser.

Lægemiddelstyrelsen med væsentlig ændring af decentrale forsøg: Det vil lette en arbejdsbyrde Det skal nu være muligt for virksomheder og offentlige forskere at monitorere kildedata fra hjemmet eller hovedkontoret, mener Lægemiddelstyrelsen i opdateret vejledning for decentrale forsøg.

Lægemiddelstyrelsen lægger nu op til, at både offentlige forskere og virksomheder fremover kan fjernmonitorere kildedata fra kontoret eller hjemmefra. Det vil lette en arbejdsbyrde for sponsorer, men samtidig også spare forsøgsafdelinger på eksempelvis hospitaler tid, fordi ofte kræver det også et engagement fra forsøgspersonalets side, når monitorer kommer på besøg Frederik Grell Nørgaard, assessor for kliniske lægemiddelforsøg og projektleder, Lægemiddelstyrelsen Den markante ændring i praksis er en del af en række justeringer i Lægemiddelstyrelsens opdaterede vejledning for decentrale forsøg, som...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.