Lægemiddelstyrelsen skal fyre omkring 15 ansatte. »Vi kommer til at fordele fyringerne, så de ligger lidt spredt. Det skal være sådan, at vi bedst muligt kan løse opgaverne fremadrettet, og at vi stadig har en velfungerende styrrelse,« siger direktør Thomas Senderovitz.

Lægemiddel­styrelsen varsler omkring 15 fyringer Lægemiddelstyrelsen skal afskedige i omegnen af 15 ansatte. Ni medarbejdere har taget imod en frivillig fratrædelse.

Et behov for millionbesparelser gør, at Lægemiddelstyrelsen i denne uge vil afskedige i omegnen af 15 ansatte. Det fortæller Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz til Dagens Pharma. »Det understøtter jo det, vi allerede har sagt, nemlig at vi står over for en afskedigelsesrunde. I morgen vil vi varsle et antal, men om det lige præcis bliver 15, går vi og arbejder på for tiden. Men det er i den omegn,« siger Thomas Senderovitz. Spredte fyringer i styrelsen Styrelsens medarbejdere havde indtil...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.