»Vi er jo lusede amatører, når det kommer til nødhjælpsarbejde, men pludselig kommer der folk i netværket, som ikke er så amatøragtige som mig. Jeg kan finde ud af at styre et projekt og sætte ting på skinner. Alt det andet ved jeg ikke så meget om, men det er der andre, der gør, og det benytter vi os så af,« siger Thomas Senderovitz.

Thomas Senderovitz i front for nødhjælpsarbejde for ukrainske flygtninge Mens Rusland fortsætter sin invasion i Ukraine, forsøger flere danske læger at hjælpe, hvor de kan. Heriblandt Thomas Senderovitz, læge og tidligere direktør for Lægemiddelstyrelsen, der på få dage har etableret AidUkraineDenmark, og ledende overlæge Ulf Hørlyk, der arbejder på at organisere dansk hjælp til syge og sårede fra Ukraine.

Vi kan ikke bare se til, mens ukrainske kvinder, børn og mænd drives på flugt, såres, lemlæstes eller dræbes. De har brug for hjælp, hvad enten det er lægelig eller praktisk, og det skal gå hurtigt. Det er ikke situationen for flygtninge, vi er bekymrede for. COVID-19 har vist, at regionerne hurtigt kan omstille sig, men hvad hvis ser ind i en årelang konflikt? Vi vil gerne bidrage til, at der bliver sat skub i planerne for et større nationalt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.