Kære nye sundhedsordførere: Her er pandemien, I aldrig har hørt om
Landechef Lars Møller og medicinsk direktør Anne Bloch Thomsen ved Pfizer Danmark.Foto: Pfizer Danmark

Kære nye sundhedsordførere: Her er pandemien, I aldrig har hørt om Verden er midt i en pandemi, som alt for få kender til: 'Den langsomme pandemi', bedre kendt som antibiotikaresistens. Heldigvis kan vi stadig nå at vende udviklingen, men det kræver resolut handling, også fra danske politikere.

Kære nye folketingspolitikere og kære nye sundhedsordførere. Udviklingen mellem mennesker og bakterier kan ses som et konstant våbenkapløb Velkommen til et af de mest spændende områder i velfærdssamfundet – her handler det bogstavelig talt om liv og død, som vi for eksempel så det under coronapandemien, og der er uendeligt mange muligheder for at gøre en forskel. I kronikken her vil vi fortælle jer tre ting om ét af de områder, hvor der virkelig er brug for jer. Nummer 1:...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind