Udgifter til sygehusmedicin stiger og stiger
Regionsapoteker i Region Hovedstaden Lars Nielsen fortæller, at det aktuelt ser ud til, at væksten på sygehusmedicin i hele 2018 vil lande på omkring 600 mio. kr.

Udgifter til sygehusmedicin stiger og stiger Foreløbige tal tyder på, at de offentlige udgifter til sygehusmedicin stiger med samme hast i år som forrige år. Særligt udgifter til kræftmedicin er stigende.

Omtrent 400 mio. kr. Så meget steg de offentlige udgifter til sygehusmedicin med i årets første otte måneder. Dermed ser det ud til, at udgifterne til sygehusmedicin i 2018 fortsætter med at stige med nogenlunde samme hast som i 2017, hvor væksten var på 640 mio. kr. Det fortæller regionsapoteker i Region Hovedstaden Lars Nielsen på baggrund af opgørelser fra sygehusapotekerne og Amgros. »Aktuelt ser det ud til, at væksten i hele 2018 vil lande på omkring 600 mio.,« siger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind