Patienter i specialiseret behandling skal have lettere adgang til udlevering af medicin
Hensigten med projektet er først og fremmest at forbedre servicen over for patienterne, siger regionsapoteker i Region Hovedstaden Lars Nielsen, der står i spidsen for projektet.

Patienter i specialiseret behandling skal have lettere adgang til udlevering af medicin Udlevering af vederlagsfri medicin til patienter i højt specialiseret behandling skal kunne ske på et hospital i patientens egen region, mener regionernes sundhedsdirektører. Pilotprojekt viser stor tilfredshed blandt patienterne.

Patienter, der modtager højt specialiseret behandling på en hospitalsafdeling med lands- eller landsdelsfunktion, har ofte lang transporttid i forbindelse med behandling og afhentning af vederlagsfri medicin. Men det har et pilotprojekt, hvor patienter kan afhente deres medicin på et sygehus i deres bopælsregion, gjort op med. Danske Regioners sundhedsdirektørkreds besluttede i januar 2019, at regionernes sygehusapoteker i samarbejde med regionernes indkøbsselskab Amgros skal udvikle forskellige modeller, som kan sikre, at det bliver lettere for patienten at hente sin medicin på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind