Hensigten med projektet er først og fremmest at forbedre servicen over for patienterne, siger regionsapoteker i Region Hovedstaden Lars Nielsen, der står i spidsen for projektet.

Patienter i specialiseret behandling skal have lettere adgang til udlevering af medicin Udlevering af vederlagsfri medicin til patienter i højt specialiseret behandling skal kunne ske på et hospital i patientens egen region, mener regionernes sundhedsdirektører. Pilotprojekt viser stor tilfredshed blandt patienterne.

Patienter, der modtager højt specialiseret behandling på en hospitalsafdeling med lands- eller landsdelsfunktion, har ofte lang transporttid i forbindelse med behandling og afhentning af vederlagsfri medicin. Men det har et pilotprojekt, hvor patienter kan afhente deres medicin på et sygehus i deres bopælsregion, gjort op med. Danske Regioners sundhedsdirektørkreds besluttede i januar 2019, at regionernes sygehusapoteker i samarbejde med regionernes indkøbsselskab Amgros skal udvikle forskellige modeller, som kan sikre, at det bliver lettere for patienten at hente sin medicin på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.