Nyt udbud og simpelt trick sikrer store besparelser på dyrt lægemiddel mod øjensygdomme
Formand i Medicinrådet Jørgen Schøler Kristensen mener, at besparelsen på aflibercept både kommer patienterne på øjenafdelingerne og det bredere sundhedsvæsen til gavn.Foto: Jesper Balleby

Nyt udbud og simpelt trick sikrer store besparelser på dyrt lægemiddel mod øjensygdomme Bayer står til at miste en stor del af sine indtægter på lægemidlet aflibercept mod øjensygdomme, fordi Medicinrådet har sidestillet midlet med ranibizumab. Samtidig har Rigshospitalet opfundet ny metode til at mindske spildet på det dyre lægemiddel.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.