Hepatitis C-rekommandation godkendt og udbud gennemført: Væsentligt billigere medicin på vej Medicinrådet har ovenpå et Amgros-udbud godkendt en ny behandlingsvejledning med lægemiddelrekommandation for kronisk hepatitis C, som vil sikre en væsentligt billigere behandling på området.

Ovenpå et Amgros-udbud har Medicinrådet nu godkendt en behandlingsvejledning med lægemiddelrekommandation for kronisk hepatitis C. Udbuddet fra Amgros har sikret så lave priser, at Medicinrådet nu anbefaler, at langt flere personer med hepatitis C tilbydes behandling. »Alle patienter med kronisk hepatitis C skal tilbydes behandling, uanset hvor syge de er,« siger Jørgen Schøler Kristensen, formand for Medicinrådet, i en pressemeddelelse. Hidtil er behandlingen ellers kun blevet tilbudt til patienter med følgesygdomme. Væsentligt billigere priser Udbuddet fra Amgros er blevet gennemført...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.