Region Hovedstaden har positive erfaringer med Avastin til udvalgte hjernetumor­patienter Midtjylland har sagt stop til at behandle tilbagefald af hjernetumorer med Avastin. Erfaringer fra Hovedstaden viser dog, at nøje udvalgte hjernetumorpatienter med tilbagefald har ‘overbevisende effekt’ af behandlingen.

En nøje udvalgt gruppe af hjernetumorpatienter med tilbagefald har god effekt af behandling med Avastin. Det viser erfaringer fra Region Hovedstaden, fortæller overlæge Hans Skovgaard Poulsen, der er chef for strålebiologisk laboratorium og neuro-onkologisk afsnit ved Rigshospitalet, hvor ca. halvdelen af alle danske patienter med hjernetumorer behandles. »Mange patienter med tilbagefald af sygdommen er i en rigtig god almen tilstand, og mange patienter ønsker behandling. Men hvis alle patienter med recidiv ukritisk behandles med Avastin, er det vores vurdering, at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.