Medicinforum: Lægers efteruddannelse skal struktureres bedre i regionerne
Hanne Rolighed Christensen, der er formand for Tværregionalt Forum for Koordination af Medicin, mener, at lægernes efteruddannelse er efterladt i et vakuum, efter efter flere regioner har vedtaget nye initiativer i forbindelse med habilitetsregler, så de ikke er afhængige af lægemiddelindustrien.

Medicinforum: Lægers efteruddannelse skal struktureres bedre i regionerne Lægers efteruddannelse er efterladt i »et vakuum«, efter flere regioner har vedtaget nye initiativer i forbindelse med habilitetsregler, så de ikke er afhængige af lægemiddelindustrien. Det mener formand for Tværregionalt Forum for Koordination af Medicin.

Flere regioners beslutning om selv at finansiere lægers efter- og videreuddannelse og dermed være uafhængige af lægemiddelindustriens sponsorater, har efterladt området i et tomrum. Det mener Hanne Rolighed Christensen, der er ledende overlæge på klinisk farmakologisk afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og formand for Tværregionalt Forum for Koordination af Medicin, der har drøftet emnet […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement