Medicinforum: Lægers efteruddannelse skal struktureres bedre i regionerne
Hanne Rolighed Christensen, der er formand for Tværregionalt Forum for Koordination af Medicin, mener, at lægernes efteruddannelse er efterladt i et vakuum, efter efter flere regioner har vedtaget nye initiativer i forbindelse med habilitetsregler, så de ikke er afhængige af lægemiddelindustrien.

Medicinforum: Lægers efteruddannelse skal struktureres bedre i regionerne Lægers efteruddannelse er efterladt i »et vakuum«, efter flere regioner har vedtaget nye initiativer i forbindelse med habilitetsregler, så de ikke er afhængige af lægemiddelindustrien. Det mener formand for Tværregionalt Forum for Koordination af Medicin.

Flere regioners beslutning om selv at finansiere lægers efter- og videreuddannelse og dermed være uafhængige af lægemiddelindustriens sponsorater, har efterladt området i et tomrum. Det mener Hanne Rolighed Christensen, der er ledende overlæge på klinisk farmakologisk afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og formand for Tværregionalt Forum for Koordination af Medicin, der har drøftet emnet på seneste møde. Hun efterlyser, at regionerne tager et større ansvar og efterspørger en mere systematisk organisering for at sikre en højere kvalitet af efter-...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind