Lange sagsbehandlingstider lammer forskningen i Region Hovedstaden
»Vi er nødt til at gøre noget, fordi det både koster noget for patienterne, der ikke får den behandling, de ellers kunne få, og for hospitalernes og samfundets økonomi, og alle de forskere, der bliver forsinket i deres forskning,« siger Ove Andersen, professor og forskningschef på Amager og Hvidovre Hospital, om sagsbehandlingstiderne i Region Hovedstaden.Foto: Joachim Rode

Lange sagsbehandlingstider lammer forskningen i Region Hovedstaden Sidste år overskred hovedstadens videnskabsetiske komiteer sagsbehandlingstiden i mere end ni ud af ti sager. Problemerne med lange ventetider går flere år tilbage og har allerede kostet forskningssamarbejder, tid og penge. Nu vil regionen komme sagsbunkerne til livs.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind