Region Midtjylland har brugt 60 mio. kr. på kræftmidlet Darzalex i 3. kvartal 2018 til 2. kvartal 2019. Det gør det til det andet mest udgiftstunge lægemiddel i perioden, og udgiften forventes at stige i 2019.

Blødermidler topper listen over mest udgiftstunge lægemidler i Midtjylland Overordnet er udgifterne til de 15 dyreste lægemidler i Region Midtjylland faldet. Et lægemiddel har dog haft en vækst på 329 pct. Se listen over de 15 dyreste lægemidler i Midtjylland.

Der er sket et fald på 7,7 mio. kr., når man kigger på de 15 dyreste lægemidler i Region Midtjylland sammenlignet med samme periode året forinden. Det kan man se i den nyeste forbrugsrapport, hvor man yderligere kan læse, at regionen i 3. kvartal 2018 til 2. kvartal 2019 i alt har brugt 700,2 mio. kr. på de 15 dyreste lægemidler. Det første fald er sket for Imraldi, Hyrimoz, Amgevita og Humira (adalimumab), hvor udgiften er faldet med 61,1 mio....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.