Psoriasisforeningen efterlyser behandlingsvejledning til børn Omkring 40.000 børn lever med psoriasis, men den kliniske retningslinje på området omfatter kun personer over 16 år, og det får Psoriasisforeningen til at efterlyse retningslinjer for behandling af børn.

Det er problematisk, at børn under 16 år ikke er omfattet af den kliniske retningslinje, Sundhedsstyrelsen tidligere i år udsendte på området. Det mener Psoriasisforeningen, der ønsker en behandlingsvejledning for de op mod 40.000 børn, der lider af psoriasis. I en pressemeddelelse siger foreningens direktør, Lars Werner: »Det er et kæmpe problem, at børnenes behov ikke bliver imødekommet. De skal leve med deres psoriasis resten af livet, og derfor er det afgørende, at de bliver taget alvorligt og får en god...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind