Patienter har fortsat gavn af immunterapi efter afbrudt behandling Et nyt studie stiller spørgsmål ved den standardiserede fremgangsmåde, hvor behandling med immunterapi fortsættes indtil sygdommen progredierer, mener overlæge fra Aarhus Universitetshospital.

Et nyt studie har undersøgt konsekvenserne af at afbryde en behandling med immunterapi hos 19 patienter med renalcellekarcinom, hvis behandling blev afbrudt som følge af uønskede immunologiske bivirkninger. Ud af den samlede population havde otte patienter fortsat effekt af PD-1 eller PD-L1-hæmmere efter endt behandlingen, lyder det i en pressemeddelelse fra det amerikanske selskab for klinisk onkologi (ASCO). De otte patienter havde effekt af immunterapi i over seks måneder efter afbrudt behandling, og kunne i den periode undvære systemisk terapi....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.