Arbejdsgruppe klar med retningslinjer: Anbefaler dansk-udviklet PD-L1-analyse Hele landet bør fremover gennemføre PD-L1-analyser med dansk-udviklet antistof, fremgår det af det udkast til retningslinjer, som en arbejdsgruppe har udarbejdet på foranledning af Medicinrådet.

Alle de patologiafdelinger i landet, der i dag laver PD-L1-analyser for at vurdere, om patienter med fremskreden lungekræft vil have glæde af immunterapi, bør fremover anvende et antistof fra den danske virksomhed Dako, der er ejet af amerikanske Agilent. Det mener en arbejdsgruppe under Danske Regioners Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC), der på foranledning af Medicinrådet har udarbejdet et udkast til retningslinjer på området. »Det er vigtigt, at vi anvender en ensartet metode i hele landet,« siger professor Mogens Vyberg,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind