Jacob Holst Andersen
Jacob Holst Andersen, kommunikationschef for Abbvie, ærgrer sig over, at langt den største gruppe af CLL-patienter efter Medicinrådets seneste anbefaling ikke får adgang til venetoclax.Foto: Abbvie

Venetoclax afvist til den største patientgruppe: Abbvie vil ansøge igen Abbvie ærgrer sig over, at Medicinrådet ikke anbefaler lægemiddelproducentens middel mod kronisk lymfatisk leukæmi trods god behandlingseffekt. Abbvie håber stadig på, at lægemidlet kan blive godkendt til førstelinjebehandling.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.