Birthe Lemley
Birthe Lemley er formand for foreningen Kræft i underlivet. Hun mener, at habilitetskravene i Medicinrådet skader godkendelsen af medicin til de små sygdomsområder.

Patientorganisation: Habilitetsregler rammer de mindste sygdomme hårdest Anbefalinger af ny medicin til patienter inden for de små sygdomsområder risikerer at trække ud på grund af habilitetsreglerne, advarer formand for patientorganisation. Habilitetskrav er vigtige – der må ikke kunne stilles spørgsmål ved vores integritet, svarer Medicinrådet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind