Medicinrådet skal på sit møde i morgen forholde sig til en anbefaling af et nyt middel til behandling af leddegigt, JAK-hæmmeren upadacitinib (Rinvoq).

Medicinrådet skal tage stilling til fem anbefalinger Lægemidler til behandling af osteoporose, leddegigt, leukæmi, lungekræft og den sjældne sygdom transthyretin amyloidose er på Medicinrådets dagsorden onsdag.

På Medicinrådets møde i morgen onsdag skal rådet forholde sig til anbefalinger fra fagudvalgene om lægemidler til behandling af et bredt spektrum af sygdomme: Osteoporose, leddegigt, leukæmi, lungekræft og den sjældne sygdom transthyretin amyloidose. Op mod 30 pct. af alle leddegigtpatienter, der er i behandling med biologiske lægemidler, har ikke tilstrækkelig effekt af behandlingen. Derfor er der store forhåbninger til de såkaldte JAK-hæmmere, som er en relativt ny klasse af lægemidler til behandling af leddegigt. På rådets møde skal medlemmerne...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.