Medicinrådet: Vigtig klinisk merværdi ved brug af Keytruda til blærekræft Immunterapi-produktet Keytruda fra MSD har en vigtigt klinisk merværdi som 2.-linjebehandling til patienter med blærekræft, vurderer Medicinrådet.

Medicinrådet vurderer, at immunterapimidlet Keytruda (pembrolizumab) fra MSD har en vigtig klinisk merværdi for visse patienter med blærekræft. Det fremgår en vurderingsrapport, som Medicinrådet godkendte ved sit møde i sidste uge. »Medicinrådet vurderer, at pembrolizumab har en vigtig klinisk merværdi for patienter i performancestatus 0-1, som tidligere er behandlet med platinbaseret kemoterapi,« skriver Medicinrådet i rapporten om Keytruda, der allerede er godkendt til behandling af malignt melanom, ikke-småcellet lungecancer og Hodgkins lymfom. »Vigtig merværdi« er det næsthøjeste niveau, Medicinrådet arbejder med....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.