Medicinrådet går imod fagudvalg i sag om modermærkekræft Medicinrådet er uenigt med sit eget fagudvalg om ny vurdering af præparat til modermærkekræft.

Hvor stor er den kliniske merværdi ved præparatet Opdivo (nivolumab) i behandlingen af modermærkekræft? Det kan der åbenbart være flere holdninger til. Mens Medicinrådets fagudvalg for modermærkekræft vurderer, at der er en »vigtig klinisk merværdi« ved at anvende Opdivo til adjuverende behandling til en bestemt gruppe af modermærkekræft-patienter, vurderer selve Medicinrådet således blot, at der er en »lille klinisk merværdi« ved behandlingen. »Rådet fulgte dermed ikke fagudvalgets indstilling,« konkluderer rådet selv i referatet fra sit seneste rådsmøde. Bivirkningers vægt »Rådet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.