Kræftlæge: Vi kommer nok til at bruge Keytruda til hver tredje med NSCLC

Kræftlæge: Vi kommer nok til at bruge Keytruda til hver tredje med NSCLC Anders Mellemgaard fra Herlev Hospital mener, at de fleste af NSCLC-patienterne med PD-L1-ekspression over 50 pct. fremover vil blive behandlet med pembrolizumab. Uanset at de ikke opfylder de resterende selektionskriterier.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – Ifølge overlæge på Herlev Hospital Anders Mellemgaard kommer Merck med CheckMate 024 til at sætte sig godt og grundigt på markedet for førstelinjebehandling af NSCLC-patienter med over 50 pct. udtryk af PD-L1. Konkurrenten Opdivo (nivolumab) floppede nemlig i CheckMate 026-studiet, og ligesom kollegaen Peter Meldgaard mener Anders Mellemgaard, at man må skylde skylden på Bristol-Myers Squibbs (BMS) studiedesign. »Det er en begmand til den måde at tænke på, hvor man bare vil definere den størst...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind