Kræftlæge: Vi kommer nok til at bruge Keytruda til hver tredje med NSCLC Anders Mellemgaard fra Herlev Hospital mener, at de fleste af NSCLC-patienterne med PD-L1-ekspression over 50 pct. fremover vil blive behandlet med pembrolizumab. Uanset at de ikke opfylder de resterende selektionskriterier.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – Ifølge overlæge på Herlev Hospital Anders Mellemgaard kommer Merck med CheckMate 024 til at sætte sig godt og grundigt på markedet for førstelinjebehandling af NSCLC-patienter med over 50 pct. udtryk af PD-L1. Konkurrenten Opdivo (nivolumab) floppede nemlig i CheckMate 026-studiet, og ligesom kollegaen Peter Meldgaard mener Anders Mellemgaard, at man må skylde skylden på Bristol-Myers Squibbs (BMS) studiedesign. »Det er en begmand til den måde at tænke på, hvor man bare vil definere den størst...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.