FDA sætter kliniske studier med Opdivo i delvis bero En overdødelighed ved behandling af knoglemarvskræft med antistoffet Keytruda får den amerikanske sundhedsmyndighed FDA til at forbyde indlemmelse af nye patienter i studier med det konkurrerende produkt Opdivo.

Tre kliniske forsøg, der afprøver Bristol-Myers Squibb’s immunterapi Opdivo i kombination med andre lægemidler mod knoglemarvskræft, er sat delvist i bero af den amerikanske sundhedsmyndighed FDA – det vil sige, at kun de forsøgsdeltagere, der har haft gavn af behandlingen, kan fortsætte, mens nye patienter ikke bliver indlemmet i studiet. Det skriver Bristol-Myers Squibb på sin hjemmeside. Indgrebet sker efter, at der i sommer blev observeret en øget dødelighed i lignende studier, der testede det konkurrerende Merck & Co produkt Keytruda i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.