Keytruda vil blive ny standard til 30 pct. af NSCLC-patienter Søndagens late breaking abstracts på lungeområdet vil ifølge Peter Meldgaard betyde, at pembrolizumab bliver ny førstelinjestandard til de 30 pct. af NSCLC-patienter, der har et højt udtryk af PD-L1.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – Søndag på ESMO var fyldt med lungekræft. En række studier af Tecentriq (atezolizumab), Keytruda (pembrolizumab) og Opdivo (nivolumab) til NSCLC i forskellige stadier var på programmet, og der blev præsenteret data om både Mercks pembrolizumab og Bristol Myers-Squibbs (BMS) nivolumab som førstelinjebehandling til NSCLC. Den kamp vandt Merck ganske eftertrykkeligt, må man konkludere. Pembrolizumab viste sig i fase III-studiet KEYNOTE-024 at forlænge PFS med cirka fire måneder i forhold til kemo. Også overall survival blev...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.