Seks nye vurderinger af klinisk merværdi fra Medicinrådet Medicinrådet har taget stilling til den kliniske merværdi af seks lægemidler. Tre har negativ eller ikke-dokumenterbar merværdi, to vigtig merværdi og for et af lægemidlerne er rådet uenig med fagudvalgets vurdering.

Der var fokus på kræftbehandling, da Medicinrådet det seneste møde, 20. februar tog stilling til den kliniske merværdi af seks lægemidler. Fem af lægemidlerne var rettet mod behandling af kræftpatienter. Rådet tog bl.a. stilling til den kliniske merværdi af Keytruda (pembrolizumab) mod modermærkekræft, hvor Medicinrådet kom frem til en anden vurdering, end rådets fagudvalg havde indstillet. Derudover skulle også Cablivi (caplacizumab), som er anmeldt mod den alvorlige blodsygdom trombotisk trombocytopenisk purpura (aTTP), have vurderet sin kliniske merværdi. Keytruda (pembrolizumab) –...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.