Keytruda får hurtigere vurdering i ny indikation De amerikanske sundhedsmyndigheder FDA har valgt at accelerere sin vurdering af kræftmidlet Keytruda i forhold til indikationen ikke-småcellet lungekræft - det med udgangspunkt i fase III-studier, der viser lovende resultater.  

Keytruda kan allerede bryste sig af at kunne bruges mod mange forskellige indikationer – og snart vil den måske bære endnu en indikation på sin label i form af ikke-småcellet lungekræft (NSCLC). I hvert fald har producenten Merck ifølge en pressemeddelelse netop meddelt, at FDA i sin review af fase III-studiet ‘Keynote-024’, der kortlægger lægemidlets effekter og bivirkninger af denne sygdom, er kategoriseret som ‘prioriteret’, således at der hurtigt kan komme en afklaring af, om lægemidlet har vist sig godt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.