BMS vil teste Opdivo i yderligere syv indikationer Bristol-Myers Squibb indgår et nyt samarbejde med det formål at afprøve lægemidlet Opdivo i kombination med Nektar Therapeutics’ eksperimentelle lægemiddel NKTR-214.

Et nyt samarbejde mellem de to lægemiddelvirksomheder Bristol-Myers Squibb og Nektar Therapeutics har set dagens lys. Samarbejdet har til formål at undersøge, om kombinationen af Bristol-Myers Squibbs immunterapeutiske blockbuster Opdivo (nivolumab) og Nektar Therapeutics’ eksperimentelle lægemiddel NKTR-214 kan være nøglen til at behandle flere kræftformer. Det skriver Bristol-Myers Squibb i en pressemeddelelse. Kombinationen af Opdivo og NKTR-214 skal testes på fem forskellige tumortyper og syv potentielle indikationer. Opdivo tilhører klassen af PD-1-hæmmere, som virker ved at stimulere immunsystemet til at bekæmpe kræftceller....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.