BMS vil teste Opdivo i yderligere syv indikationer Bristol-Myers Squibb indgår et nyt samarbejde med det formål at afprøve lægemidlet Opdivo i kombination med Nektar Therapeutics’ eksperimentelle lægemiddel NKTR-214.

Et nyt samarbejde mellem de to lægemiddelvirksomheder Bristol-Myers Squibb og Nektar Therapeutics har set dagens lys. Samarbejdet har til formål at undersøge, om kombinationen af Bristol-Myers Squibbs immunterapeutiske blockbuster Opdivo (nivolumab) og Nektar Therapeutics’ eksperimentelle lægemiddel NKTR-214 kan være nøglen til at behandle flere kræftformer. Det skriver Bristol-Myers Squibb i en pressemeddelelse. Kombinationen af Opdivo og NKTR-214 skal testes på fem forskellige tumortyper og syv potentielle indikationer. Opdivo tilhører klassen af PD-1-hæmmere, som virker ved at stimulere immunsystemet til at bekæmpe kræftceller....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind