Neoadjuvant Opdivo er sikker i tidlig lungekræft Et Late Breaking Abstract præsenteret på ESMO viser for første gang, at immunterapien Opdivo (nivolumab) givet forud for operation af lungekræft i tidlige stadier er sikkert.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – Sikkerhedsdata fra det første studie, der tester neoadjuvant immunterapi i form af nivolumab til lungekræft i tidlige stadier, blev præsenteret fredag på ESMO, og resultaterne er opmuntrende. »Indtil nu er der kun rapporteret data på nivolumab og de andre anti-PD-1 og anti-PD-L1 lægemidler i metastatisk eller fremskreden lungekræft,« siger hovedforfatter dr. Patrick Forde, lektor i onkologi ved Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Centre, Johns Hopkins, Baltimore, USA. Studiets formål var at undersøge, om neoadjuverende nivolumab-behandling kan...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind