Svane: Immunterapi spreder sig både på langs og tværs

Svane: Immunterapi spreder sig både på langs og tværs Årets ESMO har understreget to ting: Immunterapi spreder sig til flere forskellige kræfttyper, og den er for første gang rykket helt frem som neoadjuverende behandling i melanom.

BELLA CENTER (Dagens Medicin) – For Inge Marie Svane, leder af Center for Cancer Immunterapi på Herlev Hospital, er der særligt to tendenser, der har gjort sig gældende på årets ESMO. Den ene er, at immunterapi fortsat testes i flere og flere kræftformer og giver flotte responsrater. Den anden er, at immunterapierne støt og roligt flytter sig fremad i behandlingsrækken i en grad, så det slet ikke er utænkeligt, at de indenfor en overskuelig fremtid vil kunne erstatte nogle operationer....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind