Fagudvalg og Medicinråd uenige om behandlingsvejledninger Udkast til behandlingsvejledninger for leddegigt og kombinationsbehandling af brystkræft viste uenigheder mellem fagudvalg og Medicinrådet på rådets seneste møde.

Der var ikke enighed mellem fagudvalg og råd, da Medicinrådet på sit seneste møde 13. september skulle godkende et udkast til fælles regional behandlingsvejledning for kronisk leddegigt. Det fremgår af referatet fra mødet. Fagudvalget vedrørende gigtsygdomme havde i sit udkast til behandlingsvejledning indstillet, at brug af lægemidlerne Oluviant (baricitinib) og Kevzara (sarilumab) kunne ‘overvejes’ til behandling af kronisk leddegigt. Årsagen til, at fagudvalget ikke ville strække sig længere i sin indstilling var, at udvalget havde vurderet, at der var begrænset...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.