Medicinrådet trækker KRIS-anbefaling tilbage For første gang nogensinde trækker Medicinrådet en KRIS-anbefaling tilbage. Det sker, da forudsætningerne for anbefalingen af kræftmidlet Cyramzaikke er opfyldt.

Medicinrådet anbefaler, at regionerne skal se bort fra den tidligere anbefaling for Cyramza (ramucirumab) fra Koordineringsrådet for Ibrugtagning af Sygehusmedicin (KRIS) som standardbehandling til adenokarcinom i den gastroøsofageale overgang. Det skriver Medicinrådet i en pressemeddelelse. Det er første gang, at Medicinrådet trækker en KRIS-anbefaling tilbage. KRIS har tidligere anbefalet Cyramza (ramucirumab), som markedsføres af Eli Lily,  i kombination med paclitaxel –  som 2. linjebehandling af inoperabel eller metastatisk adenokarcinom i den gastroøsofageale overgang (GEJ), resistent overfor henholdsvis progredieret tidligt (inden...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.