Ny vejledning for lungekræft skal tage stilling til udvælgelse af patienter Den kommende behandlingsvejledning til ikke-småcellet lungekræft skal både medtage nye lægemidler og indikationer, men også forholde sig til, hvordan patienterne skal udvælges.

Den nuværende behandlingsvejledning for ikke-småcellet lungekræft er forældet på flere fronter. Medicinrådet har derfor på sit seneste møde besluttet at nedfælde en ny vejledning, der tager højde for alt det, der er sket på området siden vejledningen senest blev opdateret tilbage i november 2014. Ud over at blive opdateret til at omfatte en række nye lægemidler, vil den nye vejledning også komme med bud, hvordan patienter skal udvælges til de forskellige behandling Den kommende vejledning vil ifølge Medicinrådets indstilling bl.a....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.