Medicinrådet klar med fem nye vurderinger af klinisk merværdi Medicinrådet tog stilling til klinisk merværdi af seks indstillinger fra fagudvalg. Fem blev godkendt, mens en blev sendt tilbage til fagudvalget.

På seneste møde i Medicinrådet tog rådet stilling til klinisk merværdi af seks indstillinger heriblandt var der lægemidler til sclerose, inflammatoriske tarmsygdomme og modermærkekræft. Derudover var der også to anbefalinger på dagsordenen. Indstillinger bar primært præg af ingen klinisk merværdi til mange af lægemidlerne. Dog var der vigtig klinisk merværdi til et kræftmiddel, mens en indstilling angående et lægemiddel blev sendt tilbage til fagudvalget. Se Medicinrådet vurderinger herunder: Tafinlar (dabrafenib) og Mikinist (tremetinib) til modermærkekræft Fagudvalget indstillede Tafinlar i kombination...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.