Nye immunterapier for lungekræft forlænger overlevelsen Patienter med ikke-småcellet lungekræft ser ud til at kunne leve længere takket være nye banebrydende behandlinger, der kombinerer immunterapi med andre.

Patienter med ikke-småcellet lungekræft ser ud til at gå en lysere fremtid i møde takket være flere nye immunterapier, der ifølge nye forskningsresultater bragt på videnskabelige konferencer og i tidsskrifter kan forlænge levetiden. F.eks. har en amerikansk forskergruppe i det videnskabelige tidsskrift The Lancet Oncology netop offentliggjort lovende resultater fra et fase II-forsøg med patienter, som lider af metastatisk ikke-småcellet-lungekræft. Studiet viser, at de ved at behandle patienter med en ny klasse af midler målrettet til denne patientgruppe, kan forhindre...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.