Ledende forsker bag det store internationale studie, overlæge Mansoor Raza Mirza fra Onkologisk Klinik på Rigshospitalet.

Stort danskledet studie på ASCO: Voldsom forbedring i behandling af livmoderkræft Tillæg af dostarlimab til standardbehandling ved livmoderkræft giver markant forbedret progressionsfri overlevelse og overlevelse. Specielt patienter med højt udtryk af dMMR ser ud til at have gavn af behandlingen. Dette bliver den nye standard inden for kort tid, siger den danske overlæge og ledende forsker bag studiet, der er præsenteret på ASCO.

Behandling af livmoderkræft har i mange år stået stille med den samme standardbehandling med carboplatin/paclitaxel.  Vi kan se, at de patienter, som er i aktiv behandling med dostarlimab, får det bedre og bedre undervejs i studiet. Det vil sige, at behandlingen øger deres livskvalitet undervejs, og det er et meget vigtigt resultatet af tage med Mansoor Raza Mirza, overlæge, Onkologisk Klinik på Rigshospitalet Det har også længe betydet, at kun omkring halvdelen af kvinder med lokal avanceret livmoderkræft er i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.