Industrien løber ind i de første kiksere med immunterapi Tre nye studier med immunterapi har vist negative resultater, men det er en naturlig udvikling, at det lovende terapiområde møder modstand, mener forskere.

En stime af negative udfald fra kliniske studier inden for immunterapi får det internationale lægefaglige tidsskrift Medscape til i en analyse at stille spørgsmålstegn ved, om det ellers så lovende terapiområde har svært ved at leve op til de opskruede forventninger. Kræftforskere afviser, at de negative resultater er et generet problem. Vi møder mere modstand, fordi vi er rykket et niveau op i udviklingen, siger de. Som et eksempel på problemerne henviser Medscape bl.a. til fase III-studiet MYSTIC, som ikke...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.