Foto: ESMO

Flotte resultater stjal overskrifterne på stor kræftkongres ESMO 2021 er slut, og det er tid til at gøre status over, hvad kongressens højdepunkter har været. På den internationale front har der været flere opsigtsvækkende studier.

ØDen årlige kongres for European Society for Clinical Oncology (ESMO) er nu slut, og traditionen tro er det tid til at gøre se nærmere på, hvad kongressen har bidraget med af interessante resultater. De danske forskere stod som sædvanlig for nogle interessante forskningsresultater, hvor specielt de danske registre kastede flere spændende nyheder af sig. De helt store resultater skal vi dog kigge mod udlandet for at finde. Herunder samler vi op på, hvad de største resultater på ESMO har været....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.