Overlæge Mansoor Raza Mirza fra Onkologisk Klinik på Rigshospitalet er en dansk sværvægter inden for kræftforskning, og til ESMO præsenterede han nye og interessante resultater fra RUBY-studiet.

Danske bidrag på ESMO imponerer Danskere forskere havde kufferten fyldt med interessante forskningsresultater, da de tog til årets største kræftkongres på europæisk jord. Her kommer et overblik over de danske bidrag til ESMO. Heriblandt store medicinske forskningsresultater ved livmoderkræft og ved solide tumorer med HER2-mutation.Danskere forskere havde kufferten fyldt med interessante forskningsresultater, da de tog til årets største kræftkongres på europæisk jord. Her kommer et overblik over de danske bidrag til ESMO. Heriblandt store medicinske forskningsresultater ved livmoderkræft og ved solide tumorer med HER2-mutation.

Når man tænker europæisk kræftforskning, er det umuligt ikke også at tænke European Society for Medical Oncology (ESMO). Hvert år afholder ESMO en årlig kongres, hvor forskere fra hele verden kommer til for både at fremvise deres egne forskningsresultater samt finde ud af, hvad deres kolleger rundt om i verden har bedrevet det seneste år. I år var ingen undtagelse, og på årets ESMO-kongres havde også en lang række danskere fundet vej til Madrid og det store kongrescenter i midten...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.