Tre år efter godkendelse i KRIS vil Aarhus Universitetshospital tilbyde behandling mod prostatakræft Aarhus Universitetshospital er klar til at tilbyde behandling med kræftmidlet Xofigo fra Bayer.

Aarhus Universitetshospital er klar til at behandle patienter med prostatakræft med kræftmidlet Xofigo fra Bayer. Det skriver hospitalet på sin hjemmeside. Tilbage i februar 2014 fik Xofigo en positiv vurdering af Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS), men fra starten var det kun Rigshospitalet, der kunne tilbyde behandlingen. Da Xofigo er et radioaktivt stof skal Statens Institut for Strålebeskyttelse også godkende de hospitaler, der ønsker at tilbyde behandlingen. I 2015 behandlede Statens Institut for Strålebeskyttelse ansøgninger om ibrugtagning af Xofigo på universitetshospitaler, og nu...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.