Nyt lægemiddel mod hæmofili A med inhibitor tegner godt i klinikken Børnelæger opelever, at en undergruppe af børn med hæmofili A med inhibitor har stor gavn af lægemidlet Hemlibra. Dog mangler de svar på en række spørgsmål forbundet med brugen af lægemidlet.

Det nye lægemiddel mod hæmofili A, Hemlibra (emicizumab), gør en stor forskel en den lille undergruppe af børn under 12 år, der lider af hæmofili A med inhibitor. Det oplever både Marianne Hoffmann og Torben Stamm Mikkelsen, der er børnelæger på henholdsvis Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital. De har begge har taget lægemidlet i brug på deres respektive afdelinger siden det i sommer blev godkendt til denne specifikke gruppe af patienter. Det drejer sig mere specifikt om de børn med hæmofili...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.