Amgros systematiserer brugen af innovative aftalemodeller
»Der er faktisk rigtig mange modeller. Nogle har vi erfaring med. Nogle har vi ikke erfaring med. Så firmaerne må byde ind, og det er vi åbne over for,« siger Flemming Sonne.

Amgros systematiserer brugen af innovative aftalemodeller Flemming Sonne, der er adm. direktør i Amgros, har i ledtog med industrien nedskrevet en række principper for brugen af alternative aftalemodeller, der skal håndtere tilfælde med usikkerhed for evidens.

Det skal være mere tydeligt for lægemiddelindustrien, hvornår Amgros vil indgå en alternativ aftalemodel. Vi tager altid gerne dialogen om brugen af en alternativ aftalemodel, men vi vil gerne sikre os, at firmaerne har overvejet, om deres forslag har gang på jord Flemming Sonne, adm. direktør, Amgros Derfor har regionernes indkøber i samarbejde med industrien nu nedfældet og offentliggjort sine principper for brugen af de alternative aftalemodel, som i et notat også bliver listet. Principperne handler bl.a. om, at de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind