Foto: Ritzau Scanpix/Sergey BOBOK/AFP

Derfor undviger den danske lægemiddelindustri de værste økonomiske skudsalver Ruslands invasion af Ukraine lader umiddelbart ikke til at ramme dansk lægemiddelindustri nær så hårdt som andre erhverv. Med undtagelse af kliniske forsøg udført på ukrainsk jord er forventningen, at branchen undgår store tab trods krisens omfang.

Foruden tab af liv, store ødelæggelser og en humanitær krise har krisen i Ukraine også store konsekvenser for hele brancher og erhverv som gas, transport og logistik, men umiddelbart ser det ud til, at lægemiddelindustrien ikke bliver nær så hårdt ramt. Nu tager vi jo et mere fast geværgreb ved at være åben over for ekskluderingen af russiske banker fra SWIFT-systemet Søren Løntoft, senioraktieanalytiker i Sydbank A.P. Møller – Mærsk har lagt sig i selen for at suspendere den russiske...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.