Jakob Kjellberg.
Danske Regioners model er bygget op om fem kriterier, som ifølge sundhedsøkonomen Jakob Kjellberg stiller så høje krav til firmaerne, at betingede anbefalinger efter alt at dømme kun kan bruges i ganske få tilfælde.

Sundhedsøkonom: Betingede anbefalinger åbner ikke den store ladeport Danske Regioners udkast til en model for brugen af betingede anbefalinger har så mange kriterier, at redskabet ikke kan blive misbrugt, mener sundhedsøkonom Jakob Kjellberg fra VIVE.

Skeptikerne kan godt slå koldt vand i blodet. Det er ikke den store ladeport, der åbner, og det synes jeg er godt, men andre bliver måske skuffet over, at kravene er så høje Jakob Kjellberg, sundhedsøkonom og professor, VIVE Skrækscenariet, hvor betingede anbefalinger bliver brugt til at snige nye, dyre lægemidler uden en dokumenteret effekt ind på det danske marked, bliver efter alt at dømme ikke en realitet. Det vurderer sundhedsøkonomen Jakob Kjellberg, der er professor ved VIVE – Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind